Presse og blogsamarbejde

Hej nye og tilbagevendende venner fra pressen,

Minifoodies sender pressemeddelelser ud, når vi har nye brands eller nye events. Tilmeld dig vores presseliste ved at sende en mail til: webshop@minifoodies.dk. Skriv “presseliste” i subject.
Har du brug for billeder i høj opløsning, hjælper vi gerne med at skaffe dem fra leverandøren.

Har du brug for et unik billede kan vi også være behjælpelige med de produkter vi har på lager og evt kan vi også finde en børnemodel. Lad os indgå i en dialog om dette. Ring til os: 30244212

Blogsamarbejde

Vi hører altid gerne fra bloggere og influencere hvis profil er i tråd med vores koncept. Individuelle aftaler indgås. Dog kun i længere forløb og sjældent GAW alene. Vi er inspireret af og synes godt om:

www.doodlemor.dk – Mor til en dreng og en pige. Har lavet dette fine indlæg om madnørdet børneunderholdning, hvor hun skriver om alternativer til at tilbyde børn en skærm, når de er på restaurant eller på bilferie.

www.divaensamtdesmaa.dk – Mor til to piger og en lille dreng. Har lavet dette fine indlæg med mange gode billeder om underholdning til børn når det regner med legetøj fra Minifoodies.

www.mamaandme.dk – To mødre der kører et livsstilsunivers. Se deres fine anmeldelser af legemad fra Minifoodies, hvor de fremhæver det pyntelige i trælegetøj.

www.sundmor.dk

www.instagram.com/cmette

www.instagram.com/malintrane – Malin er fra Norge og har lille Gabriel fra 2015

 

 

 

Se sektionen for specialvarer, sæsonvarer og restpartier. Der er gode tilbud og lækkerier til alle aldersgrupper.

Shop her